Skjønnhetsrecept » Hårfarging » Hvordan lyser du det farvede håret selv? - Personlig erfaring

Hvordan lyser du det farvede håret selv? - Personlig erfaring

Hver jente ønsker å endre utseendet fra tid til annen, men den sikreste måten å bytte på er å endre hårets farge. Og til tross for det faktum at kosmetologer sier at nærmeste naturlige nyanser passer oss mest, endrer de fleste jentene radikalt hårets farge.

Bytt hårfarge er enkelt, hvis du aldri har malt, i andre tilfeller må du vaske, lyse, tonify eller vokse. Hvis blondiner kan gjøre håret mørkere med maling, eller vokse en naturlig farge (gode, overgrodde mørkere røtter ikke overraske noen), så for fargede brunetter er et problem.

Personlig erfaring med å lette det farvede svarte håret

Hvordan lyser du det farvede håret selv? - Personlig erfaring Jeg vil dele min erfaring med lysere farget hår, så mange jenter ønsker også forandringer i utseende, som meg. Kanskje min erfaring vil svare på noen av sine spørsmål. I en vakker (selv om jeg tviler på det allerede) dagen bestemte jeg meg for å fargelegge mitt røde, henna-tonede hår svart. Jeg var to uker gravid med lykke, og da skjønte jeg at det ikke var min ting: Ansiktet mitt så for blekt, du måtte male hele tiden, tildele øyne og lepper, endre garderoben, katten slutte å gjenkjenne osv. I et ord må du returnere det som var.

Det viste seg at det ikke er så enkelt - malingen godt inngrodd, det er umulig å vaske av, selv om vask hodet 10 ganger om dagen. I flere salonger tilbød å gjøre en vask verdt et gjennomsnitt på 200 dollar, men da lærte at det var henna, og nektet. Noen godhjertede mestere tilbød avklaring til samme pris, og advarte om at resultatet kunne være uforutsigbart. Så jeg bestemte meg for å gjøre det selv! есть много полезных рецептов, например, как сделать самостоятельно потрясающий шампунь для волос. Forresten, har www.sami-svoimi-rukami.ru stedet mange nyttige oppskrifter, for eksempel, hvordan du lager din egen fantastisk sjampo.

Etter flere dager med diskusjoner, har jeg kommet til den konklusjon at svart maling for å vaske av tradisjonelle metoder - den eneste veien ut å lyse, uten å bli skallet. Jeg vil si med en gang, jeg vil ikke kunne høste til håret mitt helt har vokst tilbake - de røde røttene på svart så ut som et skallet lapp, og jeg må vente på en utrolig lang tid.

краску лучше всего выводят:Funnet på Internett,erdetbest å male en konklusjon:

  • Naturlige vegetabilske oljer (for eksempel oliven, burdock, etc.)
  • alkaliske stoffer
  • syre stoffer

Bruk av vegetabilsk olje

Jeg begynte selvfølgelig fra den mest uskyldige - fra burdock olje.Flere netter på rad slo det ham om kveldenHvordan lyser du det farvede håret selv? - Personlig erfaringpå hele hårets lengde og vasket av om morgenen.På den fjerde dagen var det et etterlengtet rødhodet - ganske svakt og bare på flere tråder, men likevel dukket opp.En uke senere innså jeg at i et slikt tempo ville jeg ikke gå langt.Ja, håret ble mer skinnende, men fargen endret seg ikke mye.Jeg måtte tenke på mer alvorlige midler.

Bruk av alkaliske komponenter

Den rimeligste og sparsomme innenlandske alkali er:

  • brus
  • vaskesåpe

Jeg bestemte meg for å begynne med brus - spred henne vann til tilstanden av flytende mush, applicert på vasket hår.Jeg hadde 4 teskjeer brus for å dekke hele lengden på håret (like under skulderbladene).Oppmerksomhet - Ikke bruk brus på røttene, da det brenner utrolig.Jeg holdt den i 15 minutter, deretter vasket av med vann og eddik (1 teskje per liter vann).Vannet strømmet mørkt, håret lyste litt, men ble som en bast - kjedelig, sammenflettet, hardt.

I to dager, til tross for oljemaskene, var det lik Medusa Gorgon, stemningen var passende.

Gradvis kom håret til normalt, og jeg bestemte meg for å gå til den andre metoden - husholdnings såpe.Jeg husker at mormoren fortalte meg at da hun var ung, vasket hun hodet med såpe og såpe og skyllet det med eddikvann, da det ikke var noen andre alternativer.Jeg fant henne ikke ung, dessverre, men nå har hun ganske anstendig hårhår i hennes 83, selv om hun er grå.I et ord var jeg ikke redd for at jeg ville bli Goshas dobbelte Kutsenko.

Såpe har valgt den mest ekte økonomiske - mørke, med en karakteristisk lukt. Til slutt ... Jeg vet ikke om såpe kunne ha vært annerledes før, kanskje vann, og kanskje hår, men en halv time med vasking hjalp ikke. Som et resultat fikk jeg litt lysere hår, dekket med et grått belegg, uten glans og noen tegn på liv. Jeg er glad for at jeg ikke trengte tid til gjenoppretting - etter den første vanlige vasken og balsamet ble skinn og mykhet returnert.

resultat

Etter flere måneder med alternerende oljemasker, såpe og brus fikk jeg ganske godt hår og en fin kastanjefarge. Selvfølgelig var det ikke så glatt som vi ønsker, men dette problemet ble midlertidig eliminert av tonic. Så alt er ekte!

Les også:

Nettle buljong for hår - et fantastisk middel
Maske av yoghurt og sennep for hår - styrke og akselerere veksten
Sommer frisyrer (foto + video)

Mangel på folk metoder lysere farget hår - som er svært treg deres handling.www.sami-svoimi-rukami.ru/group/142/recepty-na-skoruyu-rukuJeg jobber hjemme, så tid til å ta vare på håret jeg hadde og fortsatt Matlaging brukt litt tid - så interessant oppskrifter for å piske opp herwww.sami-svoimi-rukami.ru/group/142/recepty-na-skoruyu -ruku

Jeg forstår at frisører som leser denne historien, vil bli forferdet. Men! Noen ganger er det nyttig å utvide horisonten, for i tillegg til de forskjellige kosmetikkene er det også de som vil hjelpe til med å takle problemet uten å desinfisere håret. Det er bedre å gi et par måneder til håret litt mer oppmerksomhet enn vanlig, enn å behandle brent eller vokse den omskårne.

Video oppskrift maske-vask for hår: